2 jajka
2 szkl. mąki pszennej
5 łyżek cukru kokosowego
1/3 szkl. oleju
3/4 szkl. maślanki
1 łyżeczka sody oczyszczonej
300 g malin
Jajka ubić z cukrem na gęsty kogel-mogel.
2 szkl. mąki pszennej
5 łyżek cukru kokosowego
1/3 szkl. oleju
3/4 szkl. maślanki
1 łyżeczka sody oczyszczonej
300 g malin
Jajka ubić z cukrem na gęsty kogel-mogel.
Dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać.
Wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 20 x 30 cm.
Wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach 20 x 30 cm.
Na ciasto wyłożyć maliny.
Kruszonka:
1 szkl. mąki kokosowej
70 g masła
3 łyżki cukru kokosowego
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz