4 pieczarki portobello
200 g wędzonego twarogu
200 g wędzonego twarogu
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
kilka suszonych pomidorów w oliwie
sól, pieprz, mielona papryka, oliwa
Kapelusze pieczarek umyć, osuszyć a następnie posolić.
Twaróg wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem, posiekanymi pomidorami, oliwą oraz przyprawami.
Napełnić farszem przygotowane pieczarki.
Całość zapiekać około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza.
Kapelusze pieczarek umyć, osuszyć a następnie posolić.
Twaróg wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem, posiekanymi pomidorami, oliwą oraz przyprawami.
Napełnić farszem przygotowane pieczarki.
Całość zapiekać około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz